Financial Lease Auto

Onze auto financial lease is speciaal afgestemd op zakelijke rijder welke transparantie en duidelijkheid wil. Deze financial lease auto heeft als voornaamste voordeel dat u de investering buiten de bedrijfsfinanciering kunt houden. U wordt direct economisch eigenaar met onze financial lease en kunt zo uw bedrijfswagen of auto occasion op de bedrijfsbalans plaatsen. U kiest zelf de looptijd die het beste past bij de afschrijving en de gebruiksduur van de auto. De bijbehorende afschrijving- en rentekosten zijn fiscaal aftrekbaar.

Lease termijnen

Door de vaste maandelijkse lease termijnen houdt u duidelijk in- en overzicht in de kosten van uw bedrijfswagen) of occasion. Dit maakt financial lease tot een absoluut vaste en transparante vorm van zakelijk financieren. Financial lease kan volledig op maat worden ingevuld. In overleg met onze lease-adviseur bepaalt u de meest gunstige financieringsopzet. U bent vrij om een hoge aanbetaling in te brengen. Dit kan ook huidige auto of bestelauto zijn! Deze vertegenwoordigt natuurlijk ook nog een waarde.

Slottermijn lease

Uw slottermijn is een vooraf vastgesteld bedrag welke aan het eind van de leaseovereenkomst van uw nog open staat. Over dit bedrag betaalt u gedurende de looptijd geen aflossing, maar alleen rente. Zo betaalt u in feite alleen de waardevermindering van de auto. In de periode dat u in de auto rijdt lost u niet naar nul af tijdens de looptijd van het leasecontract, terwijl de bedrijfswagen of personenauto aan het einde nog een goede waarde biedt. Dit scheelt behoorlijk in de hoogte van de maandlasten!

Hoe hoog kan een slottermijn zijn?

De slottermijn wordt behoudend vastgesteld en is maximaal gelijk aan de geschatte restwaarde van de auto. Zo wordt met de restwaarde van de auto de slottermijn afgedekt en houdt u in de regel dus nog geld over voor de aanschaf van een nieuwe auto of bedrijfswagen.

Leaseofferte via ABC-leasezondercijfers.nl

Bekijk dan eens ons occasion lease-aanbod en kijk of er een bedrijfswagen of personenauto bij staat. Het occasion aanbod wat we er hebben staan is courant en daardoor bieden wij u veel keuze. Uw leaseaanvraag kan binnen twee werkdagen volledig worden afgewikkeld.

Leaseaanbod »

Voorraad lease