Bedrijfswagen Leasen Zonder Jaarcijfers

Bedrijfswagen leasen en géén cijfers overleggen. Dat kan aangevraagd worden via de website 'ABC Lease Zonder Cijfers'. Bekijk ons bedrijfswagen leaseaanbod en vraag direct aan. Snelle en soepele leaseprocedure! 

Heeft u als (startende) ZZP'er of MKB'er een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen nodig? Waarom zou u er eentje kopen als u ook een bedrijfswagen kan leasen? Dit is zelfs mogelijk zonder dat u daarvoor uw jaarcijfers moet kunnen aantonen. Waar het voorheen nogal lastig -zo niet onmogelijk- was om een bedrijfsauto te leasen zonder jaarcijfers, is het zelf voor startende ZZP'ers en MKB'ers mogelijk om toch te leasen. Dit kan via de website 'ABC Lease Zonder Cijfers' aangevraagd worden. Ook voor de ondernemer die een minder goed jaar achter de rug heeft - en daarmee logischerwijs ook minder goede jaarcijfers kan overleggen - is leasen zonder cijfers een mogelijkheid. Wij zijn daarmee uniek in Nederland! 

Een bedrijfswagen leasen als onderdeel van bedrijfsvoering

Het klinkt misschien een beetje bijzonder: " Een bedrijfswagen leasen als onderdeel van uw bedrijfsvoering". Maar zo kan u het wel degelijk bekijken. Waar een financiering voor een bedrijfswagen aanvragen middels Financial Lease voor ondernemers meestal pure noodzaak is, kan Financial Lease een noodzakelijk onderdeel worden van uw bedrijfsvoering. U moet immers uw zaak draaiende kunnen houden en uw klanten kunnen bezoeken. U kunt niet bouwen op een oude en misschien wel slecht onderhouden auto. De bedrijfswagen kunt u dan ook zien als de verlengstuk van uw onderneming. En zakelijk leasen van een bedrijfswagen is in sommige gevallen zelfs voordeliger dan zelf een wagen kopen. Laat het maar zelf eens door uw accountant berekenen.

Bedrijfswagen leasen met Financial Lease en fiscale regelingen

Profiteer als ondernemers van verschillende fiscale regelingen en kies voor Financial Lease als leasevorm. Deze vorm van leasen biedt voor ondernemers veel voordelen. Bij ABC Autolease is het mogelijk om tot 100% van uw bedrijfsmiddel met Financial Lease te financieren. Bij het betalen van uw eerste leasetermijn word u economisch eigenaar van uw bedrijfswagen, nieuw of gebruikt. Vanaf dat moment is het mogelijk deze op uw bedrijfsbalans te activeren. Anders dan bij autoleningen krijgt u niet het gehele aanbestedingsbedrag op uw rekening gestort. In plaats daarvan financiert de auto leasemaatschappij het bedrag als het ware voor en betaalt u de kosten (inclusief rente) in kleine porties terug. Dit zijn de Financial Lease termijnen. Zorg er altijd voor dat u eerst nagaat welk bedrag u maandelijks kan missen en op basis daarvan kiest u een auto uit en bepaald u de looptijd van het leasecontract.

Met Financial Lease staat...

  • De looptijd vast
  • De rente vast
  • De aflossing vast

Contact met ABC Lease

Bij ABC Lease leaset u altijd snel, voordelig en dat tegen de beste voorwaarden! Heeft u vragen over het leasen van een bedrijfswagen? Of wilt u begeleid worden bij het samenstellen van een persoonlijk Financial Lease betaalplan? Neemt u in dat geval gerust contact met een van onze deskundige leaseadviseurs op!