Is een bedrijfswagen leasen als ZZP of startende ondernemer verstandig?

Als ondernemer kan het leasen van een bestelwagen een slimme keuze zijn om uw bedrijfsactiviteiten te ondersteunen. Door te leasen in plaats van te kopen, kunt u besparen op de kosten van aankoop en onderhoud, en profiteren van een betere cashflow en belastingvoordelen. In deze blog bespreken we de verschillende aspecten van het leasen van een bestelwagen, inclusief de meest gezochte lease varianten op het gebied van financial lease en verschillende merken en modellen van bestelwagens.

Financial lease is een populaire vorm van lease waarbij u als ondernemer de volledige controle over de bestelwagen heeft. U bent de eigenaar van de bestelwagen en betaalt deze in termijnen af, zonder dat u in één keer een grote som geld hoeft neer te leggen. Hieronder bespreken we de meest gebruikte lease vormen:

  •  Bestelbus financial lease: Met financial lease kunt u gemakkelijk een bestelbus leasen en de kosten hiervan spreiden over een langere periode.
  •  Bestelwagen lease: Het leasen van een bestelwagen kan zorgen voor een betere cashflow, belastingvoordelen en flexibiliteit in uw wagenpark.
  •  Financial lease ZZP: Als ZZP'er kunt u ook profiteren van financial lease en zo een bestelwagen leasen die past bij uw bedrijfsactiviteiten.
  •  Bestelauto leasen: Of u nu een kleine bestelauto nodig heeft voor uw bouwbedrijf of een grote bestelauto voor uw koeriersbedrijf, met financial lease kunt u een bestelauto leasen die past bij uw wensen.

Bedrijfswagen financial lease

Een bedrijfswagen leasen kan voordelig zijn voor uw bedrijf, zeker als u de kosten hiervan over een langere periode wilt spreiden.

Er zijn verschillende merken en modellen van bestelwagens beschikbaar die geschikt zijn voor financial lease zakelijk. Hieronder bespreken we een aantal populaire merken en modellen:

Ford Transit

Een andere populaire bestelbus voor ondernemers is de Ford Transit. Dit type bestelwagen is al jaren een favoriet onder de bedrijfswagens vanwege de betrouwbaarheid en duurzaamheid. De Transit heeft een laadvermogen van maximaal 2.281 kg en biedt daarmee genoeg ruimte voor uw goederen. De Ford Transit is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, zoals de Transit Custom, Transit Connect en de Transit Courier.

Zoekt u naar financial lease mogelijkheden voor de Ford Transit, dan kunt u gebruik maken van onder andere "Ford Transit financial lease", "Ford Transit leasen zonder aanbetaling" of "Ford Transit zakelijk leasen".

Volkswagen Transporter

De Volkswagen Transporter, ook wel bekend als de VW T6, is een van de meest populaire bestelbussen in Nederland. Het is een betrouwbare en duurzame bestelwagen met een grote laadruimte en een maximaal laadvermogen van 1.340 kg. De Transporter is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de Transporter T6, Transporter Kombi, Transporter Pick-Up en Transporter Dubbele Cabine.

Wanneer u zoekt naar financial lease mogelijkheden voor de Volkswagen Transporter, kunt u onder andere gebruik maken van "VW Transporter financial lease", "Volkswagen Transporter leasen zonder aanbetaling" of "VW Transporter ZZP lease".

Mercedes-Benz Sprinter

Als u op zoek bent naar een bestelwagen van hoge kwaliteit, is de Mercedes-Benz Sprinter een uitstekende keuze. Deze bestelwagen biedt veel laadruimte, heeft een maximaal laadvermogen van 3.500 kg en is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de Sprinter Gesloten Bestelwagen, Sprinter Chassis Cabine en Sprinter Tourer. Daarnaast is de Sprinter voorzien van verschillende veiligheidssystemen en comfortabele opties.

Voor financial lease mogelijkheden voor de Mercedes-Benz Sprinter kunt u onder andere gebruik maken van "Mercedes-Benz Sprinter financial lease", "Sprinter leasen zonder aanbetaling" of "Mercedes-Benz Sprinter lease ZZP".

Opel Vivaro

De Opel Vivaro is een populaire bestelbus van Duitse makelij die bekend staat om zijn goede prestaties en betrouwbaarheid. Met een maximaal laadvermogen van 1.400 kg biedt de Vivaro voldoende laadruimte voor uw goederen. De Vivaro is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, waaronder de Vivaro Gesloten Bestelwagen en de Vivaro Combi.

Zoekt u naar financial lease mogelijkheden voor de Opel Vivaro, dan kunt u gebruik maken van "Opel Vivaro financial lease", "Vivaro leasen zonder aanbetaling" of "Opel Vivaro ZZP lease".

Naast de bovengenoemde bedrijfswagens zijn er nog veel meer merken en types bestelbussen die aangeboden worden als financial lease bestelwagen. Hieronder hebben we er nog een aantal voor je op een rijtje gezet inclusief enkele leasevormen:

  • Volkswagen Crafter: waarbij u bijvoorbeeld gebruik kunt maken van een financial lease Volkswagen Crafter.
  • Ford Transit Custom: met onder andere Occasion lease Ford Transit Custom als financierings oplossing.
  • Peugeot Boxer: waarmee een zakelijke financial lease Peugeot Boxer eenvoudig te realiseren is.
  • Alle bovengenoemde bestelbussen zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en motortypes. Afhankelijk van de grootte van uw onderneming en de hoeveelheid ladingen die u vervoert, kunt u een keuze maken voor de bestelbus die het beste bij uw onderneming past.

Is het verstandig om een bedrijfswagen te leasen?

Het leasen van een bestelbus is een slimme keuze voor ondernemers die behoefte hebben aan een betrouwbare en ruime transportmogelijkheid. Financial lease biedt hierbij veel voordelen, zoals de mogelijkheid om een nieuwe bestelbus aan te schaffen zonder grote investeringen te doen en de fiscale voordelen die hierbij komen kijken.

Zoals u heeft gezien zijn er verschillende merken en types bestelbussen beschikbaar voor financial lease, waaronder de Renault Master, Fiat Ducato, Volkswagen Crafter, Ford Transit, Mercedes-Benz Sprinter, Opel Vivaro en Peugeot Boxer, en nog veel meer. Het is belangrijk om goed te kijken naar de grootte van uw onderneming en de soort ladingen die u vervoert, om zo een keuze te maken voor de bestelbus die het beste bij uw onderneming past.