Leasebedrag Berekenen Voor Bedrijfswagen

Leasebedrag berekenen? Voordeligste financial Lease bedrag vindt u snel bij Occasion Lease Maatschappij. 

Bent u benieuwd naar het leasebedrag dat u betaalt, op het moment dat u gebruik maakt van financial lease om de leaseauto te financieren? Wij zijn zowel particuliere als zakelijke klanten van dienst, waardoor u bij ons hoe dan ook aan het juiste adres bent. We vertellen u graag meer over de opbouw van het leasebedrag, net als over de berekening van de financial lease kosten per maand. Wilt u de kosten spreiden door een leasebedrag te betalen? Financial lease vormt dan een uitstekende oplossing, zelfs in vergelijking tot het meer bekende operational lease.

Opbouw van het leasebedrag

De opbouw van het leasebedrag zit bij financial lease op een heel eenvoudige manier in elkaar. U betaalt een deel van de kosten van de kostprijs van de auto, in combinatie met een klein stukje rente. Op het moment dat u kiest voor een leasebedrag in plaats van de directe aanschaf, betaalt u in een periode van bijvoorbeeld 48 of 60 maanden voor de auto. Kost de auto oorspronkelijk á 15.000? Dan betekent dit bij een leaseovereenkomst voor 60 maanden dat u iedere maand á 250 voor de auto betaalt. Daarnaast betaalt u een stukje rente, als vergoeding om gebruik te kunnen maken van financial lease.

Maakt u zakelijk gebruik van financial lease? U betaalt dan maandelijks het leasebedrag, wat aan de andere kant betekent dat u geen aanslag op uw werkkapitaal hoeft te plegen om de auto te kunnen financieren. In plaats daarvan is het voldoende om maandelijks een beperkt bedrag te voldoen, dat u af kunt zetten tegen de bedragen die de auto aan de andere kant op zal brengen. Het leasebedrag voor financial lease valt over het algemeen laag uit, omdat u zelf zorg kunt dragen voor de verzekering, wegenbelasting en het onderhoud, er is geen sprake van marges voor de leasemaatschappij.

Leasebedrag voor uw auto berekenen

Wilt u het leasebedrag voor uw auto berekenen, of bent u benieuwd waar u rekening mee dient te houden en wenst u een vrijblijvende financial leaseofferte te ontvangen? Wij kunnen u daar goed mee van dienst zijn, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Heeft u een bepaalde auto op het oog en bent u benieuwd naar het leasebedrag dat daar bij zou passen? Wij gaan er graag mee aan de slag, zodat u eenvoudig zelf ziet dat de kosten per maand meevallen en u uw werkkapitaal niet hoeft aan te spreken, of u gewoon op vakantie kunt.

Leasebedragen per auto

Aan de andere kant kunnen we u bovendien van dienst zijn met de leasebedragen per auto, of de mogelijkheden die u heeft op basis van een bepaald budget. U kunt direct online lease voor de auto die u op het oog heeft, of ons aangeven wat u budget is. We kunnen dan bepalen welke auto's er binnen het bereik vallen, op basis van het leasebedrag. Wat dat betreft kunnen we u op verschillende manieren van dienst zijn, we horen graag van u om een vrijblijvende offerte uit te kunnen brengen.