Auto Financieren

Privé een auto financieren als ondernemer. Is dat mogelijk? Wilt u een auto financieren en bent u benieuwd wat daarbij komt kijken? U kunt een auto kopen op basis van een privé autofinanciering, waarmee u ervoor zorgt dat u de kosten netjes kunt spreiden. De financiering van de auto helpt u te voorkomen dat u op dit moment uw volledige werkkapitaal dient in te zetten. In plaats daarvan is het voldoende om na te gaan wat u maandelijks voor de auto kunt betalen. Een auto financieren werkt zeer gemakkelijk en zorgt ervoor dat u het werkkapitaal beschikbaar kunt houden om andere investeringen in uw onderneming te doen. Uiteraard kunt u de autofinanciering gebruiken voor de verschillende merken, u heeft wat dat betreft de keuze uit de diverse modellen en merken, afhankelijk van waar uw voorkeur als ondernemer naar uit gaat.

Auto financieren met goedkoopste persoonlijke lening

Wilt u de goedkoopste persoonlijke lening voor een auto afsluiten of wilt u die vergelijken met het goedkoopste doorlopend krediet? Een persoonlijke lening biedt u de meeste duidelijkheid over de kosten in de toekomst, met een doorlopend krediet heeft u aan de andere kant wat meer flexibiliteit. De beide mogelijkheden bieden zo hun voor- en nadelen wanneer u een auto gaat kopen. Het is wat dat betreft de moeite waard om de beide varianten met elkaar te vergelijken en u daar goed over te laten adviseren. U zorgt er daarmee voor dat u de goedkoopste persoonlijke lening voor een auto kunt afsluiten of dat u de auto kunt kopen op basis van een ander type krediet dat beter aansluit bij uw wensen.

Doorlopend krediet

Benieuwd naar het goedkoopste doorlopend krediet voor een auto of benieuwd naar hoe dat werkt? Een doorlopend krediet biedt een hoge mate van flexibiliteit, het staat niet vast op welk moment u het krediet aflost en u heeft de mogelijkheid om bedragen die u aflost opnieuw op te nemen. U zorgt er met een goedkoop doorlopend krediet voor een auto als het ware voor dat u altijd wat extra geld achter de hand heeft. U kunt een auto kopen op afbetaling en er daarnaast voor zorgen dat u wat geld kunt lenen voor bijvoorbeeld het onderhoud of op het moment dat er een reparatie nodig is.

Advies van dé Auto Financier van Nederland

Een persoonlijke lening is de meest transparante en meest gekozen financieringsvorm als u een auto wilt kopen met een privé financiering. U weet de komende jaren, net zoals bij een Financial Lease, waar u aan toe bent. Hieronder benoemen we in het kort de voordelen van de persoonlijke lening.

  • De rente staat vast gedurende de looptijd
  • De looptijd staat vast 
  • Het maandtermijn staat vast gedurende de looptijd
  • U kunt boetevrij aflossen
  • Daarnaast kunt u kiezen voor een slottermijn

Het Financieringshuis

Het financiële advies omtrent uw privé autofinanciering wordt gegeven door Het Financieringshuis te Oldenzaal. Wij zijn niet gebonden aan een financieringsmaatschappij en kunnen u hierdoor onafhankelijk financieel advies geven. Vraag de adviseur van Het Financieringshuis naar de mogelijkheden. Interesse in een privé autofinanciering en liever persoonlijk advies? Vul het 'Terugbel verzoek' op deze webpagina in. 

Occasion Lease Aanbod
 

Financial lease auto aanbod