ABC Financial Lease

Zakelijk autorijden duur? Als (startende) zelfstandig ondernemer heeft u een auto of bedrijfswagen nodig, maar de aanschaf kosten van de auto kunnen hoog zijn. Een (bedrijfs) auto kopen vergt een forse investering, en de kosten van een operational lease zijn vaak hoog te noemen. Gelukkig hoeft zakelijk auto leasen en rijden niet duur te zijn! Financial lease is goedkoper en voordeliger dan u denkt en daarnaast profiteert u van de vele voordelen.

Maar wat houdt Financial Lease van ABC in?

ABC financial lease is een vorm van zakelijke autofinanciering waarmee uw bedrijf een personenauto of bedrijfswagen aanschaft. Heel simpel gezegd: u zoekt een (bedrijfs) auto uit, en de leasemaatschappij betaalt namens u de aanschafprijs (excl. de BTW) aan het autobedrijf. De aanvraagprocedure is eenvoudig te noemen. Bij ons regelt u uw financial lease zonder cijfers. Makkelijker en eenvoudiger kan haast niet! 

Wat is bij financial lease allemaal inbegrepen?

Financial lease voorziet alleen in de financiering van de auto. De verzekering, het onderhoud, de reparatie, de banden en de belasting zijn niet inbegrepen. Onze goedkope maandtermijnen bestaan uit aflossing en rente. De hoogte van het leasebedrag wordt bepaald door de aanschafprijs van de bedrijfswagen of auto occasion, de looptijd van uw financial lease, eventueel gebruik van een slotsom, wellicht een aanbetaling of de inruil van uw huidige auto.  Door een aanbetaling en/of een slottermijn in de overeenkomst op te nemen zal het maandelijkse leasebedrag behoorlijk lager uitvallen.

Met ABC financial lease wordt u eigenaar!

Omdat u bij het aangaan van de ABC financial lease overeenkomst economisch eigenaar wordt, mag u de auto op de balans zetten. Heeft u het laatste maandtermijn voor deze vorm van zakelijke autolease betaald? Na betalen bent u ook juridisch eigenaar van de bedrijfswagen. De auto is dan geheel van u en daarnaast mag u ermee doen wat u wilt.

Is deze voor van lease het financiële product wat bij u en uw bedrijf past? Neem dan eens een kijkje in ons occasion lease aanbod. In ons aanbod staan gemiddeld 20.000 lease occasions te wachten op een nieuwe eigenaar.

ABC financial lease biedt u verschillende voordelen:

  • U bent de economisch eigenaar van de auto of bedrijfswagen
  • Mogelijkheid tot 100% financiering auto of bedrijfswagen(excl. Btw)
  • U kunt de betaalde rente aftrekken van de belasting
  • Duidelijkheid over uw leasetermijnen: deze staan namelijk gedurende de looptijd vast
  • Het inbouwen van een slottermijn verlaagd de maandlasten
  • U hoeft niet zelf te investeren in de auto
  • Snelle leaseacceptatie(ook voor een startende ondernemer)

ABC Lease Zonder Cijfers

Wij bieden u de mogelijkheid om een nieuwe of jong gebruikte auto of bedrijfswagen aan te schaffen en te financieren zonder dat u daar jaarcijfers voor hoeft te overleggen.

Voorraad lease occasions »

Voorraad lease