Bedrijfswagen Leasen

Bent u die MKB of ZZP ondernemer welke op zoek is naar een mooie bedrijfswagen? En wilt u deze bedrijfsauto leasen? Ontbreekt het u momenteel (gedeeltelijk) aan de financiële middelen? Wij bieden u de mogelijkheid tot het kopen en zakelijk financieren van uw toekomstige bedrijfswagen. Bestelauto lease zonder jaarcijfers ingewikkeld? Wij zijn één van de weinige onafhankelijke intermediairs, welke zich gespecialiseerd heeft in het Financial Leasen van bedrijfswagens voor de ondernemende ZZP'er en MKB'er. Het leasen, met onze goedkope Financial Lease, van een bedrijfswagen is voor veel ondernemers nodig voor het uitvoeren van de werkzaamheden. De bedrijfswagen is nodig is om de bedrijfsvoering te kunnen realiseren. Met onze bedrijfswagen financial lease maken we dat voor u mogelijk. 

Directe aanschaf kosten van een bedrijfswagen

De aanschaf van een bedrijfswagen is een behoorlijke grote investering voor een (startende) ondernemer. Wilt u graag uw werkkapitaal behouden voor andere doeleinden binnen het bedrijf? Dan bieden wij u een passende oplossing in de vorm van onze speciale bestelauto lease. 

Bedrijfsauto leasen zonder cijfers

Bedrijfswagen financial lease is uitstekend geschikt voor de startende of de meer ervaren ondernemer welke maximaal wil profiteren van de fiscale voordelen. Met bedrijfswagen lease zakelijk leaset u het volledige aankoopbedrag(ex. Btw) van de bedrijfsauto en bent u eigenaar van de auto. Daarnaast behoudt u de liquiditeit voor uw eigen bedrijfsvoering. Er wordt geen onderscheid gemaakt voor een nieuwe of gebruikte bedrijfswagen als u gebruik wilt maken van financial lease zakelijk.

De voordelen van onze bedrijfswagen financial lease

U kiest zelf uw bedrijfswagen in combinatie met de gebruiksduur en de afschrijving die hier bij past. Hierdoor profiteert u ook van investeringsaftrek. Dit houdt onder andere in dat u geen belasting hoeft te betalen over een deel van het aanschafbedrag. Het totale fiscale voordeel wordt bepaald door de investeringen die u in dat boekjaar heeft gedaan.

Bedrijfswagen financial leasen met een slottermijn

Financial lease met slottermijn voor uw toekomstige bedrijfswagen kenmerkt zich door een goedkopere maandelijkse leasetermijn, omdat het Financial Lease bedrag van uw bedrijfswagen niet volledig hoeft te worden afgebouwd binnen de Financial Lease periode. U betaalt over de slottermijn gedurende het financial lease contractperiode alleen rente en geen aflossing, dit levert lagere maandlasten voor u op. Pas aan het einde van het leasecontract dient de vastgestelde slottermijn te worden voldaan. 

Betalen van de slottermijn

Dit kunt u doen met de opbrengst van uw bedrijfswagen welke u inruilt of verkoopt. De slottermijn is vooraf vastgesteld, dit wordt gebaseerd op een te verwachten bedrag op basis van de restwaarde van de bedrijfswagen aan het einde van de leaseperiode. Door de slotsom lager vast te stellen dan de restwaarde van de bedrijfswagen zal dit u financiële speling opleveren aan het eind van de bedrijfswagen leaseovereenkomst. Dit zou u dan vervolgens goed kunnen gebruiken bij de aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen met onze bedrijfsauto lease.

Lease een bedrijfswagen via ABC

Maar zaken doen met ons betekent onder andere ook een bedrijfswagen leasen tegen de beste voorwaarden en tegen de voordeligste bedrijfswagen financial lease termijnen. Ook mogelijk voor de startende ondernemer! Kies uw bedrijfswagen, kies de gewenste lease en vul uw gegevens zo compleet mogelijk in. Onze adviseurs nemen zo spoedig mogelijk contact met u op! 

Bedrijfswagen occasions »

Voorraad lease