Top 10 lease auto's en financial lease bestelwagens

Op zoek naar een nieuwe auto, maar wil je geen grote investering doen? Financiële lease kan een aantrekkelijke optie zijn. En als je wilt weten welke personen- en bedrijfsauto's het meest zijn geleased in het afgelopen jaar, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een overzicht gemaakt van de meest populaire financial lease auto's van dit jaar, zodat jij gemakkelijk jouw ideale auto kunt vinden. Neem snel een kijkje en ontdek welke auto's het vaakst worden gekozen voor financial lease zakelijk.

Als het gaat om de meest geleasde personenauto's van 2021, blijft Volkswagen opnieuw aan kop met de populaire Golf lease en Polo lease modellen. Maar ook andere Duitse merken zoals BMW financieren, Mercedes financial lease en Audi financial lease zijn vertegenwoordigd in de top 10. Een verrassende toevoeging aan de lijst is de Mitsubishi Outlander lease zakelijk, die ook veel werd geleased door ondernemers. De auto's waren beschikbaar in diverse uitvoeringen, waaronder hatchbacks, cabrio's, en zowel elektrische als dieselmodellen. Wil je de hele lijst bekijken en zien welke auto's het meest worden geleased? Kijk dan snel verder!

1. Volkswagen Golf financial lease zakelijk vanaf €149 per maand
2. Volkswagen Polo financial lease zakelijk vanaf €120 per maand
3. Audi A3 financial lease zakelijk vanaf €205 per maand
4. Mercedes-Benz C-Klasse financial lease zakelijk vanaf €249 per maand
5. Mercedes-Benz A-Klasse financial lease zakelijk vanaf €229 per maand
6. BMW 3 Serie financial lease zakelijk vanaf €229 per maand
7. Volkswagen Passat financial lease zakelijk vanaf €199 per maand
8. Audi A4 financial lease zakelijk €249 per maand
9. Audi A5 financial lease zakelijk vanaf €319 per maand
10. Mitsubishi Outlander financial lease zakelijk €245 per maand

De lijst van de tien meest geleasede bedrijfswagens toont een diversiteit aan grootte, variërend van kleine bestelbusjes tot ruime bakwagens. Ook de uitvoeringen verschillen sterk, aangezien de introductie van de SEBA in 2021 resulteerde in een aanzienlijke toename van het aantal geleasede elektrische bedrijfswagens, terwijl zuinige diesel- en krachtige benzinevoertuigen nog steeds populair blijven. Voor de volledige lijst, zie hieronder:

  1. Mercedes-Benz Sprinter financial lease zakelijk vanaf € 246,- per maand
  2. Mercedes-Benz Vito financial lease zakelijk vanaf € 191,- per maand
  3. Volkswagen Transporter financial lease zakelijk vanaf € 202,- per maand
  4. Ford Transit financial lease zakelijk vanaf € 215,- per maand
  5. Opel Vivaro financial lease zakelijk vanaf € 177,- per maand
  6. Renault Trafic financial lease zakelijk vanaf € 173,- per maand
  7. Ford Transit Custom financial lease zakelijk vanaf € 185,- per maand
  8. Ford Transit Connect financial lease zakelijk vanaf € 136,- per maand
  9. Volkswagen Caddy financial lease zakelijk vanaf € 128,- per maand
  10. Peugeot Partner financial lease zakelijk vanaf € 111,- per maand

Er is een groeiende trend onder ondernemers om duurzamer te werk te gaan. Het afgelopen jaar was er een stijgende belangstelling voor zowel elektrische auto's als tweedehands auto's. Omwille van duurzaamheid geven ondernemers tegenwoordig de voorkeur aan Financial Lease boven andere vormen van leasing voor hun mobiliteit. Of het nu gaat om het hergebruik van een tweedehands bestelwagen lease auto op een circulaire manier of om een schone elektrische auto financieren met nul gram CO2-uitstoot, via Financial Lease zakelijk investeert men niet alleen in het milieu, maar ook in de eigen onderneming.